Tarieven en vergoedingen

Het tarief voor een coach afspraak voor particulieren is € 95,- (BTW vrij). Een gesprek duurt 1- 1 ½ uur.                                                           Voor bedrijven / werkgevers is dit  €120,- (BTW vrij).

Indien je verhinderd bent voor een afspraak kun je deze tot 24 uur van te voren afzeggen.
Bij een niet tijdige afzegging zullen de kosten van de coach afspraak in rekening worden gebracht.

 

Locatie

Je bent van harte welkom in mijn praktijkruimte, aan de Knotwilgenstraat 91 Schoonhoven. Parkeren kan voor de deur.

Ik kan ook bij jou thuis komen als dit handiger voor je is, bijvoorbeeld als je net bevallen bent. We kunnen ook afspreken op een andere locatie, zoals ergens in de natuur voor een wandeling. Als het niet lukt om bij mij te komen hanteer ik een km vergoeding van 20 ct per km. Ook via beeldbellen is een gesprek mogelijk. 

Kom je met het OV, dan stap je uit bij halte Schoonhoven Oost. Vanaf hier is het 9 min lopen naar de praktijk. 

 

Vergoeding

  • Ik ben aangesloten bij de VIV: Vereniging Integrale Vitaliteitkunde, een beroepsvereniging voor therapeuten. Hierdoor vergoeden verschillende zorgverzekeraars deze vorm van persoonlijke begeleiding (deels). Afhankelijk van je aanvullende verzekering is vergoeding mogelijk. De behandeling valt onder alternatieve zorg. Neem contact op met je zorgverzekeraar voor de mogelijkheden. 
  • Werkgevers zijn soms bereid om coaching te vergoeden in het kader van de professionele ontwikkeling van hun medewerkers. Check bij je werkgever wat de mogelijkheden zijn.
  • Voor zelfstandig ondernemers zijn de kosten voor een coachtraject aftrekbaar van de belasting.
  • Voor particulieren kunnen de kosten van coaching mogelijk aftrekbaar zijn als studiekosten.

 

BTW ID: NL002979361B19