Ik dacht dat zwangerschap één grote roze wolk zou zijn. Dat is zeker niet altijd waar. Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik ineens last van angstklachten. Ik maakte me veel zorgen: gaat alles wel goed met de baby? Zal ik wel een goede moeder worden? 
Willemiek heeft mij daar op een ongelooflijk begripvolle wijze in begeleid, met geweldig resultaat. Dankzij haar coaching en oefeningen pieker ik veel minder, slaap ik beter en heb ik het vertrouwen dat ik deze zwangerschap en moederschap aan kan. Én ik kan weer van deze mooie, bijzondere tijd genieten!
Heba

Willemiek heeft geloof voor verandering. Ze is gericht op mogelijkheden en ziet aldoor kansen. Dat geeft de burger moed! Al een behoorlijke tijd zat ik verstrikt in m’n relatie, waarin ik geen openingen meer zag. Ze liet door vragen en oefeningen mijzelf ontdekken waar het probleem zat, waar mijn kracht lag, waar mogelijke blokkades lagen. En daarna dachten we samen na over kleine stappen, die gezet konden worden richting een door mij gesteld doel.

Ik kreeg alle ruimte om mijn grenzen aan te geven. Voelde me nergens toe gedwongen. Maar tegelijk stimuleerde ze mij om de stappen te zetten, die nodig waren. Ze was samen met mij blij met elke vooruitgang. In 5 sessies hebben we veel bereikt. Boven verwachting!

Eeke

 

Mijn keizersnede verliep helaas niet zoals gepland. Al in de tweede week na de geboorte ben ik in contact gekomen met Willemiek en heeft zij, door het voeren van twee gesprekken, veel rust gegeven en kon ik de bevalling snel een plek geven. Door er zo vroeg bij te zijn is de gebeurtenis geen eigen leven gaan leiden en kan ik nu rustig op de bevalling terugkijken, zonder direct nare associaties te hebben. Willemiek heeft hiervoor gezorgd door het stellen van de juiste vragen en het op rustige en ongedwongen wijze herbeleven van de bevalling. Naast het feit dat Willemiek een hele fijne en rustige persoonlijkheid heeft, zorgt haar inhoudelijke kennis ervoor dat je ook nieuwe (medische) invalshoeken en informatie krijgt, hetgeen de verwerking voor mij ten goede kwam.
Anouk

Tijdens een carrièrewissel heb ik aan Willemiek gevraagd om mij te coachen op een aantal thema’s. Willemiek luistert zonder oordeel, neemt geen genoegen met een half antwoord maar helpt zoeken naar het antwoord op mijn vragen. Juist door deze houding heb ik mogen beseffen dat ik veel antwoorden op vragen al in mij had, maar ik had de gesprekken nodig om daartoe te komen.

De coachingssessies met Willemiek hebben mij geholpen om meer zicht te krijgen op mijn persoonlijkheid en hoe ik beter kan omgaan met verschillende situaties. Ik ben Willemiek dankbaar voor deze inzichten!

Tieneke

Toen ons kindje met 14 weken ‘stil’ geboren werd en we haar hadden begraven, was ik erg verdrietig. Het verlies voelde overweldigend en ik vroeg Willemiek om hulp. In de gesprekken was er veel ruimte voor mijn emoties en leerde ik het verwerkingsproces aan te gaan. Ze gaf mij praktische handvatten en moedigde mij aan om mijn verhaal op te schrijven. De gesprekken hebben mij geholpen om weer in mijn kracht te staan en niet bang te zijn voor wanneer het verdriet mij overweldigt.
Maria

Na de geboorte van onze zoon voelde ik me depressief. Via mijn verloskundige kwam ik bij Willemiek terecht. Ik heb haar ervaren als een warme en betrokken coach. Door haar goede vragen en creatieve werkvormen zette ze mij aan het denken. Willemiek heeft veel kennis en ervaring, daardoor gaf je ze mij nieuwe inzichten. Ze gaf mij de ruimte om te praten over mijn onzekerheid als moeder.

Door de gesprekken leerde ik mijn onzekerheid om te zetten in zekerheid en zo krachtig en positief in mijn nieuwe rol als moeder te staan. Nu heb ik weer nieuwe energie en ik kan zoveel meer genieten.

Anna

Voel je welkom en gesteund! 
… dat is wat ik ervaarde toen ik contact opnam met Willemiek, omdat de bevalling door m’n hoofd bleef spoken. Een afspraak was snel gemaakt. Wat was het goed om samen met mijn man onder leiding van Willemiek de bevalling te verwerken! Stil te staan bij vragen, pijn en verdriet. De deskundigheid en professionaliteit van Willemiek hebben we heel erg gewaardeerd. Daarbij is ze lief, rustig en begripvol. Door de gesprekken zijn veel puzzelstukjes op z’n plaats gekomen. Mijn advies aan jou: blijf niet tobben. Ga in gesprek!
Elsanne

Mijn tweeling kwam heel spontaan, veel te vroeg met 31 weken ter wereld. De bevalling zelf ging gelukkig goed en ook de jongens deden het fantastisch, maar de hele rollercoaster eromheen was toch behoorlijk intens. Na maanden rollen op de stroomversnelling, voelde ik dat ik er nog ‘iets’ mee moest doen, maar ik wist eigenlijk niet wat. 
Zodoende nam ik contact op met Willemiek. Doordat zij mij mee terug nam naar het begin, de juiste vragen stelde en oefeningen met mij deed en mij rustig mijn verhaal liet doen, kwam ik er achter wat voor impact het eigenlijk allemaal op me heeft gehad. Ze heeft me echt weer leren voelen, nadat ik blijkbaar van alles had geblokkeerd. Het was even een pittig traject, maar met Willemiek aan mijn zijde heb ik rustig alles wat er gebeurd is weer een plekje kunnen geven. Ik ben dus heel erg blij dat ik de stap heb gezet om met Willemiek contact op te nemen, ik sta weer met beide benen op de grond!
Anna

Bij Willemiek voel je je gelijk op je gemak. Ze is lief, rustig, kundig, kan goed luisteren en ze is bovenal echt geïnteresseerd in jouw verhaal en in jou op weg helpen met je coachvraag. Dat kan ze als de beste met haar jarenlange achtergrond als verloskundige, eigen ervaring als moeder en als life- en vitaliteitscoach.

Een gouden combinatie voor ouders met vragen rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap.

Janine