Willemiek is een luisterend oor, geeft veel inzicht in de diepere lagen van je emoties. Daarbij geeft ze ook praktische tips en handvaten voor het dagelijkse leven. Mijn heftige bevalling en kraamtijd (huilbaby) heb ik kunnen verwerken en ik kijk nu met vertrouwen uit naar de bevalling en kraamtijd van ons 2e kindje!

Lise

Na onze heftige bevalling, hebben wij de hulp van Willemiek ingeschakeld. Zij heeft mij en mijn man geholpen met de bevalling verwerken. Door verschillende oefeningen en gesprekken hebben wij alles op een rijtje kunnen zetten en kijken we nu positiever terug. Ook met Willemiek haar ervaring als verloskundige, heeft dit geholpen om meer te begrijpen. Willemiek is een fijne vrouw die je een warm welkom geeft als je binnen komt. Bedankt lieve Willemiek voor je hulp!

Joanna

Mijn eerste bevalling was behoorlijk heftig en traumatisch. Nu was ik opnieuw in verwachting en dacht dat ik het allemaal wel verwerkt had met therapie. Drie weken voor mijn bevalling raakte ik lichtelijk in paniek en was bang voor wat komen zou. Via de verloskundige kwam ik bij Willemiek terecht. Wat was ik blij en dankbaar dat zij op korte termijn tijd vrij kon maken om mij te zien en helpen.

Een prachtige locatie voor de praktijk met een warm welkom. Willemiek had een hele fijne uitstraling. Ze was rustig, vriendelijk en stelde me echt op mijn gemak. Ze nam de tijd om naar mijn verhaal te luisteren en ze wist precies waar mijn angsten zaten. Ze heeft mij handvaten gegeven om meer rust te vinden d.m.v. oefeningen en concrete opdrachten. Dit gaf mij het gevoel dat ik de controle had en zo rustig mogelijk de naderende bevalling in kon gaan. Dankzij Willemiek heb ik rust, kracht en positieve zin in de bevalling gekregen en alles is heel goed verlopen! Ik zou het iedereen aanbevelen als je ergens tegenaan loopt omtrent je zwangerschap, bevalling of erna.

Iris

Via de huisarts kwam ik bij de praktijk van Willemiek terecht. Mijn vraag was: hoe kan ik het verdriet van mijn kinderloosheid zo meedragen de rest van mijn leven, dat het een onderdeel is van mij wat voldoende aandacht krijgt, zodat het minder energie kost en het verdriet weer gaat stromen. Ongeveer driekwart jaar ben ik om de drie weken bij Willemiek geweest. Haar professionele en betrokken hulp, hielp mij het verdriet weer te laten stromen. Ze doet een beroep op wat je al in je hebt en bekijkt steeds goed met jou samen wat je aan wilt pakken. Dit heeft mij ruimte gegeven voor mijn verdriet.

Roely

De geboorte van onze eerste dochter verliep niet als verwacht: mijn vrouw had veel bloedverlies, moest met spoed naar de OK en langer in het ziekenhuis opgenomen blijven. Dit zorgde ook voor een valse start van de kraamtijd en bij mij voor veel zorgen over de gezondheid van mijn vrouw.
Gelukkig is alles met mijn vrouw goed gekomen en groeide onze dochter goed en tevreden op.

Aan het begin van de tweede zwangerschap werd echter duidelijk dat de ervaring van de eerste bevalling nog niet echt een plekje had gekregen, hetgeen gelukkig ook herkend werd door de verloskundige. Met klem adviseerde zij ons toen contact op te nemen met Willemiek, om samen met haar zowel terug te kijken op de eerste als vooruit te kijken naar de aanstaande bevalling.

Ik ben erg blij dat we dit advies opgevolgd hebben: Willemiek is een prettig persoon, deskundig, heel rustig en geeft de ruimte om je hele verhaal te vertellen zonder hierover te oordelen. Ze stelt de juiste vragen waarmee ze je ook een ander perspectief geeft.Dit maakte het niet alleen mogelijk om de eerste bevalling nu echt af te sluiten, maar gaf ook vertrouwen en een stukje rust naar de komende bevalling toe. Dat deze snel en volgens het boekje verliep, voelde daarmee bijna als een beloning! Ook haar betrokkenheid na de bevalling hebben we erg gewaardeerd.

Willemiek, nogmaals dank voor al je hulp en ondersteuning!

Sander

In een lastige periode met heel veel huilen van mijn zoontje ben ik bij Willemiek gekomen. In haar prachtige praktijk in een hele mooie tuin voelde ik mij gelijk op mijn gemak. Willemiek straalt zelf heel veel rust uit waardoor er ruimte is om je gevoelens z’n weg naar buiten te laten vinden. In combinatie van gesprekken en andere methodes heeft Willemiek een heleboel bij mij los gekregen en mij heel doeltreffend en effectief weer op de rit gekregen. Ik ben Willemiek heel dankbaar.

Milou

Vier jaar na een nare bevallingservaring was ik zwanger van de tweede. Me bewust dat ik er nu iets mee moest doen en via mijn verloskundige bij Willemiek terecht gekomen. Had ik het maar drie jaar eerder gedaan. Met haar rust, geduld, uitleg, begrip en kennis vond ik de rust, erkenning, uitleg en bevestiging die ik nodig had om het een plekje geven. 

Ook heeft zij mijn vriend en mij weer op hetzelfde spoor gekregen. Wij konden zelf niet over de bevalling praten zonder elkaar dingen te verwijten. Met Willemiek erbij lukte het wel om ons te uiten, er ontstond begrip en daardoor ruimte om weer verder te kunnen. Wij zijn onze volgende bevalling met vertrouwen in gegaan en kijken daar met een heel goed gevoel op terug. Echt goud, we zijn haar heel dankbaar!

Elvira en Joost

Nadat onze eerste dochter met 38 weken stil geboren is, merkte ik dat ik mij een compleet ander mens voelde met nieuwe karaktereigenschappen die gepaard gingen met een hoop spanningen en stress.
 
Willemiek leerde mij met concrete stappen de spanningen te vinden die ik ervaar in mijn lijf en hoe ik hier naar kan luisteren en het de juiste aandacht kan geven. Dit helpt mij nog steeds om de rust te vinden wanneer ik te veel verdriet, angst of spanning ervaar. Daardoor komt er meer ruimte voor mijn dochter in plaats van het verdriet of de pijn.
Helmer

– Zien en gezien worden-  
Na mijn heftige bevalling en kraamperiode kwam ik er vrij snel achter dat ik hier ‘iets mee moest’.  Het is was voor mij nog niet klaar en dit hoofdstuk wilde ik op een goede, gedegen manier kunnen afsluiten. Het is zeker niet altijd makkelijk om daarbij de hulp van een professional in te schalen. Nadat ik de stap durfde te zetten om hulp te zoeken, kwam ik op aanraden van een gynaecoloog bij Willemiek terecht.  

Willemiek is een topcoach! Haar hulp kwam voor mij echt op het juiste moment.  Haar achtergrond als verloskundige is een absolute meerwaarde! Ze heeft veel achtergrondkennis, stelt de juiste vragen en weet theorie & praktijk mooi met elkaar te verbinden. Je komt hierdoor tot nieuwe, waardevolle inzichten die je op weg helpen in het herstelproces.  

De rustige uitstraling en vriendelijke, warme persoonlijkheid van Willemiek maken dat je je snel op je gemak voelt bij haar. Zien en gezien worden, daar gaat het om. Gevoelens willen nu eenmaal ‘gehoord’ worden en met de hulp van Willemiek geef je ze de juiste aandacht. Dit was voor mij heel helend.

Inmiddels heb ik dit hoofdstuk kunnen afronden en het een plek kunnen geven. Ik kijk met een goed gevoel terug op het coachingstraject en ik ga weer vol vertrouwen de toekomst tegemoet.

Caroline

Bij de termijn echo kwamen we erachter dat ons lieve kindje geen hartslag had. Een missed abortion wordt het genoemd; een term waar ik nog nooit eerder van had gehoord. Verdoofd, vlak en met tegelijkertijd zoveel vragen in mijn hoofd, wist ik “dit keer ga ik het niet redden, ik heb hulp nodig”.
De heftige bevalling van mijn eerste kindje heb ik namelijk ook geprobeerd om zelf te verwerken,
want ik had gedachten zoals “zwak”, “komt vanzelf wel goed”, “niet klagen, maar dragen”. Maar 2
jaar later kon ik niet zeggen dat dit succesvol was gelukt.
Dit keer moest het anders en kwam ik via mijn verloskundige in contact met Willemiek. Haar rustige
benadering, open houding en luisterend oor waren dé dingen waardoor ik mij snel op mijn gemak
voelde. De verschillende testen, de ontspanningsoefeningen, het op papier schrijven van
zowel de miskraam als mijn eerdere bevalling hebben mij inzichten gegeven; ik had inderdaad hulp nodig en Willemiek liet mij geloven dat het heel normaal is om dat te zoeken.
De EMDR sessies (waar ik gespannen tegenop zag) waren pittig en de dag daarna had ik er last van, maar na een tijdje merkte ik opluchting; het scherpe randje was er vanaf.
Dankjewel Willemiek; voor je begrip, je inzichten, je fijne en lieve woorden, je rustige begeleiding en
de rust die je mij hebt gegeven. Ik ben mezelf weer door jou geworden en daar ben ik je zeer dankbaar voor.
Kim

Ik dacht dat zwangerschap één grote roze wolk zou zijn. Dat is zeker niet altijd waar. Tijdens mijn zwangerschap kreeg ik ineens last van angstklachten. Ik maakte me veel zorgen: gaat alles wel goed met de baby? Zal ik wel een goede moeder worden? 
Willemiek heeft mij daar op een ongelooflijk begripvolle wijze in begeleid, met geweldig resultaat. Dankzij haar coaching en oefeningen pieker ik veel minder, slaap ik beter en heb ik het vertrouwen dat ik deze zwangerschap en moederschap aan kan. Én ik kan weer van deze mooie, bijzondere tijd genieten!
Heba

Na een lang medisch traject met veel verdriet kwam tegen alle verwachtingen in onze grootste droom toch nog in vervulling: een zwangerschap en ook nog eens van een tweeling. Dat betekende ook dat ik onder begeleiding kwam te staan van het ziekenhuis. De medische zorg was uitstekend maar de benadering van mijn arts was zakelijk en niet empathisch. Ondertussen nam de angst steeds vaker de overhand: waarom zou het geluk ineens wel aan onze kant staan? Ik was bang dat het alsnog mis zou gaan. 
 
Bij Willemiek vond ik dat luisterende oor en de schouder wel. De gesprekken en oefeningen met haar waren waardevol en hebben ervoor gezorgd dat ik me lichter door de zwangerschap kan bewegen. Ik kan de zwangerschap nu echt ten volle, met vertrouwen, omarmen en daar ben ik Willemiek erg dankbaar voor. 
Maria

Twee dagen na zijn geboorte werd mijn kindje ernstig ziek. Hierdoor werd ik bruut van mijn roze wolk gegooid en was mijn kraamtijd volledig anders dan gehoopt. Via mijn kraamverzorgster ben ik bij Willemiek terecht gekomen. Zij heeft mij geholpen door middel van gesprekken en EMDR. Dit heeft mij andere inzichten gegeven, waardoor ik nu op een andere manier naar de situatie kijk, afstand kan nemen en ook weer het positieve kan inzien.

Susan

Willemiek heeft geloof voor verandering. Ze is gericht op mogelijkheden en ziet aldoor kansen. Dat geeft de burger moed! Al een behoorlijke tijd zat ik verstrikt in m’n relatie, waarin ik geen openingen meer zag. Ze liet door vragen en oefeningen mijzelf ontdekken waar het probleem zat, waar mijn kracht lag, waar mogelijke blokkades lagen. En daarna dachten we samen na over kleine stappen, die gezet konden worden richting een door mij gesteld doel.

Ik kreeg alle ruimte om mijn grenzen aan te geven. Voelde me nergens toe gedwongen. Maar tegelijk stimuleerde ze mij om de stappen te zetten, die nodig waren. Ze was samen met mij blij met elke vooruitgang. In 5 sessies hebben we veel bereikt. Boven verwachting!

Eeke

 

Mijn keizersnede verliep helaas niet zoals gepland. Al in de tweede week na de geboorte ben ik in contact gekomen met Willemiek en heeft zij, door het voeren van twee gesprekken, veel rust gegeven en kon ik de bevalling snel een plek geven. Door er zo vroeg bij te zijn is de gebeurtenis geen eigen leven gaan leiden en kan ik nu rustig op de bevalling terugkijken, zonder direct nare associaties te hebben. Willemiek heeft hiervoor gezorgd door het stellen van de juiste vragen en het op rustige en ongedwongen wijze herbeleven van de bevalling. Naast het feit dat Willemiek een hele fijne en rustige persoonlijkheid heeft, zorgt haar inhoudelijke kennis ervoor dat je ook nieuwe (medische) invalshoeken en informatie krijgt, hetgeen de verwerking voor mij ten goede kwam.
Anouk

Heeft kennis, ervaring en kunde. Zeer prettig in de omgang en in gesprekken. Zeker een aanrader voor elke man/vrouw die hulp nodig heeft bij het verwerken van een bevalling.

Mirjam

Na een zwangerschap vol zorgen en een heftige bevalling was ik blij om eindelijk ‘weer door te gaan met mijn leven’. Dat viel hard tegen en ik merkte dat ik veranderde als persoon: depressief, kort lontje, verdrietig, moe, spanningen, overprikkeld en schrikachtig. Met deze klachten kwam ik bij Willemiek. Zij heeft mij enorm geholpen met het verwerken van alle heftige gebeurtenissen. Ik leerde de feiten los te zien van gevoelens en door middel van oefeningen heb ik ervaren dat er nog veel spanning in mijn lijf zat. Heel erg fijn dat zo’n lieve, warme vrouw als Willemiek mij heeft geholpen om deze spanning eruit te krijgen. Alles is te bespreken met Willemiek en niets is te gek. Ik ben haar zó dankbaar voor alles! Het feit dat mijn christelijke geloof in de gesprekken betrokken kan worden, heeft erg veel meerwaarde! Mocht ik in de toekomst te maken krijgen van restklachten, nieuwe angsten, o.i.d.; weet ik dat ik altijd bij haar terecht kan in het prachtige Schoonhoven.
Tjitske

Maar liefst 4 jaar na de geboorte van onze dochter, merkte ik nog steeds bij mijzelf dat ik stoeide met gevoelens door een heftige zwangerschap, een moeizame bevalling en een kraamtijd die ik eigenlijk alleen maar kon omschrijven als gitzwart. Het gevoel van falen en “wat is er mis met mij?” bleven als een soort rode draad door mijn leven lopen. Ook was ik er niet zeker van of mijn afwezigheid van de wens voor een tweede kindje  vooral gebaseerd was op de angsten die ik had ontwikkeld door mijn eerdere ervaringen, of dat dit echt vanuit een weloverwogen en zuiver besluit voortkwam. Hierop heb ik besloten om een coachingstraject aan te gaan met Willemiek. Wat ben ik blij dat ik dit besluit genomen heb! Willemiek heeft mij een luisterend oor geboden en mij laten doorvoelen welk verdriet er nog zat, wat daardoor ook steeds meer een plek kreeg. Haar lichaamsgerichte aanpak voelde voor mij als een warme deken en na iedere sessie voelde ik mij steeds wat lichter. Door middel van zelfcompassie en inzichten rondom mijn hele bevallingstijd, kan ik nu echt zeggen dat ik deze heftige tijd een plekje heb kunnen geven. Haar achtergrond als verloskundige heeft hier ook zeker aan bijgedragen aangezien ze veel kennis heeft van alles wat komt kijken rondom het krijgen van een kindje.  Willemiek is een zeer deskundig, warm en liefdevolle therapeut die je alle ruimte gunt om het traject in jouw tempo en op jouw manier aan te gaan. 

Mocht je dit lezen en twijfelen of dit iets voor je is, kan ik je maar 1 advies geven en dat is: gun jezelf dit! 

Melany

Na een moeizame bevalling die werd ingeleid mocht ik mijn dochter in mijn armen sluiten, maar ik merkte direct dat het op slag verliefd zijn en de klik ontbrak. Ik was gevoelloos, voelde me geen moeder. Kort na de bevalling moest ik met spoed geopereerd worden wegens veel bloedverlies. De daarop volgende kraamweek en de maanden daarna ervaarde ik als uitputtend en ik stond in de overlevingsstand. Onze dochter huilde veel en de roze wolk was er niet, hoe graag ik ook wilde en mijn best deed. Dit alles droeg er niet aan bij om de band met mijn dochter op te bouwen.
 

Ik wilde heel graag werken aan het hechtingsproces met mijn dochter en ben zodoende in contact gekomen met Willemiek.

Ik heb de coaching met Willemiek als heel prettig ervaren. Ze heeft me nieuwe inzichten gegeven, waardoor ik veel beter kon relativeren en kon werken aan mijn emotionele herstel. Ik kon bij Willemiek echt mezelf zijn. Haar geduld en de rust die zij uitstraalde vond ik heel prettig. De sessies hebben ervoor gezorgd dat de blokkade die er zat langzaam werd opgeheven waardoor ik de band met mijn dochter ben gaan voelen en daar ben ik haar eeuwig dankbaar voor.
 
Bij een eventuele tweede zwangerschap zou ik heel graag tijdens de zwangerschap al begeleid willen worden door Willemiek. Zodat ik ontspannen en vol vertrouwen de zwangerschap, de bevalling en de periode daarna tegemoet zal gaan.
Sanne

Mijn roze wolk was ver te zoeken. Na een heftige bevalling en kraamperiode leefde ik in een zwart gat, ik ontwikkelde onbewust een postnatale depressie en posttraumatische stress-stoornis. De huisarts, kraamhulp en de verloskundige kwamen tot de conclusie dat ik HULP nodig had ook al kon ik mij totaal niet voorstellen dat ik de hulp moest accepteren. Via de huisarts ben ik in contact gekomen met Willemiek, ik wilde van alles proberen want ik kon het zelf niet meer aan.

De sessies met Willemiek waren erg fijn en zeker waardevol wat ik niet had gedacht. Bij elke sessie met Willemiek voelde ik mij welkom en gesteund waardoor ik alles kon vertellen wat ik voelde en wat ik dacht. Zij heeft mij geholpen om mijn trauma te kunnen verwerken waardoor ik nu volop kan genieten van onze knappe prins van alweer 8 maanden oud. Ik geniet van zijn hele groei proces en kan met trots onze kleine man verwelkomen.

Vienna

Na een intensief voortraject (IVF) kwam onze droom uit met de geboorte van een schitterende dochter. Ondanks het geluk en de onvoorwaardelijke liefde die ik voelde, kon ik het moederschap emotioneel niet accepteren. Het was onwerkelijk en de extreme vermoeidheid werkte verlammend, ik was ontwricht.

Willemiek bracht de rust en ruimte die ik nodig had om mijn lichaam en geest weer te verbinden. Ze geeft je de vrijheid om te zijn wie je bent, oordeelt niet en stimuleert je om je eigen problematiek te doorgronden. Door begeleide oefeningen leerde ik de situatie accepteren, omgaan met beperkingen en gericht toe te werken naar mijn doel!

Ik heb een evenwicht bereikt tussen het moederschap en mijn eigen gezondheid. Ik heb het moederschap volledig kunnen omarmen en ben nu een trotse moeder die geniet van haar mooie meid en het leven.

Nadine

‘Mijn eerste bevalling verliep volgens het boekje. Echter heb ik dat totaal niet zo ervaren en was ik super bang om ooit nog een keer te moeten bevallen. Bevallen was altijd al mijn ergste nachtmerrie. Toch wilden wij heel graag twee kindjes en heb ik besloten hulp te zoeken, zodra ik weer zwanger was. Zo kwam ik tijdens mijn tweede zwangerschap bij Willemiek terecht. Ik kon mij totaal niet voorstellen dat zij mij zou kunnen helpen en dat ik het deze keer wel aan zou kunnen, maar ik wilde het wel proberen. De sessies met Willemiek waren erg fijn en waardevol. Zij heeft mij helpen ontdekken waar mijn angst zit en hoe ik hiermee om kan gaan (al geloofde ik niet dat dit tijdens de bevalling zou helpen). Ook heeft zij mij geholpen mijn trauma van de eerste bevalling te verwerken. Toen was het zover, de bevalling van mijn tweede kind begon en ik was ook nog eens door mijn rug gegaan. Niet echt de beste omstandigheden en toch heb ik (ik kan het nog steeds niet geloven) een super fijne bevalling gehad. Ik heb kunnen genieten van het hele proces en onze kleine meid vol blijdschap kunnen verwelkomen. Willemiek, ik ben je ontzettend dankbaar dat ik de bevalling angstvrij en als iets bijzonders heb kunnen ervaren. Echt heel erg bedankt!’

Bianca

Via de verloskundige kwam ik bij Willemiek, omdat bleek dat ik mijn vorige twee bevallingen nog niet goed verwerkt had en daardoor erg opzag tegen de nieuwe bevalling. Willemiek heeft me geholpen om alles wat er is gebeurd een plekje te geven en om weer met vertrouwen de nieuwe bevalling tegemoet te gaan. Willemiek liet me zien dat er veel dingen zijn tijdens de bevalling waar je wél invloed op hebt. Mede dankzij het bevalplan wat we samen hebben gemaakt, mocht mijn derde bevalling een hele mooie ervaring zijn. 
 
Je mag bij Willemiek volledig jezelf zijn. Ze is rustig, oordeelt niet en weet precies de juiste snaar te raken. Ik vond het waardevol om in het hele proces ook mijn geloof te kunnen betrekken.
Melissa

Na mijn zwangerschap en bevalling, waarbij ik zeker niet op een roze wolk zat, kwam ik via via gelukkig bij jou terecht.

Dankjewel voor je warme, begripvolle en rustige begeleiding. Je hebt een goed luisterend oor, stelt de goede vragen, geeft ruimte om zelf antwoorden te vinden, helpt waar nodig. Daarnaast heb je een prettig gevoel voor humor.

Je hebt me ontzettend geholpen om me weer te laten voelen en weer meer in contact te komen met mijn lijf. Alles heeft een plekje kunnen krijgen en nu kan ik met een gevoel van trots terugkijken op deze ervaring in mijn leven.

Nogmaals dank!

Janice

Toen ons kindje met 14 weken ‘stil’ geboren werd en we haar hadden begraven, was ik erg verdrietig. Het verlies voelde overweldigend en ik vroeg Willemiek om hulp. In de gesprekken was er veel ruimte voor mijn emoties en leerde ik het verwerkingsproces aan te gaan. Ze gaf mij praktische handvatten en moedigde mij aan om mijn verhaal op te schrijven. De gesprekken hebben mij geholpen om weer in mijn kracht te staan en niet bang te zijn voor wanneer het verdriet mij overweldigt.
Maria

Voel je welkom en gesteund! 
… dat is wat ik ervaarde toen ik contact opnam met Willemiek, omdat de bevalling door m’n hoofd bleef spoken. Een afspraak was snel gemaakt. Wat was het goed om samen met mijn man onder leiding van Willemiek de bevalling te verwerken! Stil te staan bij vragen, pijn en verdriet. De deskundigheid en professionaliteit van Willemiek hebben we heel erg gewaardeerd. Daarbij is ze lief, rustig en begripvol. Door de gesprekken zijn veel puzzelstukjes op z’n plaats gekomen. Mijn advies aan jou: blijf niet tobben. Ga in gesprek!
Elsanne

Na de geboorte van onze zoon voelde ik me depressief. Via mijn verloskundige kwam ik bij Willemiek terecht. Ik heb haar ervaren als een warme en betrokken coach. Door haar goede vragen en creatieve werkvormen zette ze mij aan het denken. Willemiek heeft veel kennis en ervaring, daardoor gaf je ze mij nieuwe inzichten. Ze gaf mij de ruimte om te praten over mijn onzekerheid als moeder.

Door de gesprekken leerde ik mijn onzekerheid om te zetten in zekerheid en zo krachtig en positief in mijn nieuwe rol als moeder te staan. Nu heb ik weer nieuwe energie en ik kan zoveel meer genieten.

Anna

Mijn tweeling kwam heel spontaan, veel te vroeg met 31 weken ter wereld. De bevalling zelf ging gelukkig goed en ook de jongens deden het fantastisch, maar de hele rollercoaster eromheen was toch behoorlijk intens. Na maanden rollen op de stroomversnelling, voelde ik dat ik er nog ‘iets’ mee moest doen, maar ik wist eigenlijk niet wat. 
Zodoende nam ik contact op met Willemiek. Doordat zij mij mee terug nam naar het begin, de juiste vragen stelde en oefeningen met mij deed en mij rustig mijn verhaal liet doen, kwam ik er achter wat voor impact het eigenlijk allemaal op me heeft gehad. Ze heeft me echt weer leren voelen, nadat ik blijkbaar van alles had geblokkeerd. Het was even een pittig traject, maar met Willemiek aan mijn zijde heb ik rustig alles wat er gebeurd is weer een plekje kunnen geven. Ik ben dus heel erg blij dat ik de stap heb gezet om met Willemiek contact op te nemen, ik sta weer met beide benen op de grond!
Anna

Bij Willemiek voel je je gelijk op je gemak. Ze is lief, rustig, kundig, kan goed luisteren en ze is bovenal echt geïnteresseerd in jouw verhaal en in jou op weg helpen met je coachvraag. Dat kan ze als de beste met haar jarenlange achtergrond als verloskundige, eigen ervaring als moeder en als life- en vitaliteitscoach.

Een gouden combinatie voor ouders met vragen rondom zwangerschap, geboorte en ouderschap.

Janine

Tijdens een carrièrewissel heb ik aan Willemiek gevraagd om mij te coachen op een aantal thema’s. Willemiek luistert zonder oordeel, neemt geen genoegen met een half antwoord maar helpt zoeken naar het antwoord op mijn vragen. Juist door deze houding heb ik mogen beseffen dat ik veel antwoorden op vragen al in mij had, maar ik had de gesprekken nodig om daartoe te komen.

De coachingssessies met Willemiek hebben mij geholpen om meer zicht te krijgen op mijn persoonlijkheid en hoe ik beter kan omgaan met verschillende situaties. Ik ben Willemiek dankbaar voor deze inzichten!

Tieneke